Selskapsmeny

Selskapsmeny må bestilles på forhånd og av minimum 8 personer.

Selskapsmeny #1

  • Elg carpaccio serveres med Mizuna/rød frilize salat, syltet tyttebær, parmesan, rugbrød crunch og bjørnebær
  • Torsk med karamellisert løkpure, stekte poteter, jordskokk-chips, rosenkål med bacon og kryddersaus
  • Mørk sjokolade mousse serveres med kokos sorbet, mango couli, og saltet crumble chrunch

Selskapsmeny #2

  • Pasta med skogssopp, toppet med karse
  • Hjort eller elg serveres med potetpure, haricot, sopp, grillet charlottløk, grønnkål og sherry rødvin saus
  • Ostekake serveres med sorbet

Begge menyer kan serveres med:

  • Ostetallerken serveres med kjeks og marmelade

Priser:

  • 3 retter, kr 495 (forrett, hovedrett og dessert)
  • 4 retter, kr 589 (forrett, hovedrett, ostetallerken og dessert)