Lunsj

SERVERES MELLOM
11:00 – 16:00

Dagens Spør din servitør - 

KR.150
M-HA-SEL

Kremet fiskesuppe med fisk, blåskjell, reker, kreps og strimlede rotgrønnsaker
KR.195
M-F-SK-SEL

Spesial Rå Smak burger med elg/storfe/svin og bacon fra Nesbyen i Hallingdal med Brioche brød, cheddar, tomat, beter chips, løk marmelade, hjemmelaget potet gull, trøffelmajones, surkål
KR.165
HV-M-E-SO-SEL-SEN-F

Salat med røkt laks med avokadokrem, chorizo crisp, reddiker, cherry tomat, granateple, egg og aioli
KR.185
E-M-SEL-SEN

Kremet skogsoppsuppe med artisjokk chips, rømme fra Røros, gratinert chevre og bacon fra Nesbyen i Hallingdal
KR. 189
HV-E-SEL-SEN

Vegetar pastarett: Økologisk pasta fra Girolomoni med kremet saus basert på sesongens sopp og parmesan
KR.159
HV-M-G-SO-SEL-SEN

 

Forrett

SERVERES MELLOM
16:30 – 22:00

Pasta med Løyrom, smørmarinerte reker, beurre blanc
KR.169
SK-F-HV-E-M

Taskekrabbe salat med bakt selleri, dill majones, granat eple, avokado krem
KR.169
M-E-SK-SEL- SEN-SU

Kremet skogsoppsuppe med rømme fra Røros, artisjokk chips og friske urter
KR.160
  m / bacon KR.189
M-HA-SEL

Hovedrett à la carte

SERVERES MELLOM
16:30 – 22:00

Pasta med oksehale, beurre blancs
KR. 169
SK-F-HV-E-M-SEL

Ishavsrøye med kokos og søtpotetpuré, brussels og bacon, hummersaus, rødbetechips 
KR. 295
SK-HV-M-SEN
F-SK-SEN

Vegetar pastarett: Økologisk pasta fra Girolomoni med kremet saus basert på sesongens sopp og parmesan
KR.199
HV-M-E-SEL-SEN

Pastarett som over med økologisk kylling fra Homlagard i Hardanger,bacon fra Nesbyen i Hallingdal og parmesan
KR.269
HV-M-E-SEL-SEN

5-Retters meny KR.645
3-Retters meny KR.495

 

Søndags meny

SERVERES FØLGENDE DAGER
mellom kl 13:00 – 19:00 den 2. Desember, 9. Desember og 16. Desember.

Kremet fiskesuppe med fisk, blåskjell, reker, kreps og strimlede rotgrønnsaker 
KR.175/KR.205
M-F-SK-SEL  

Taskekrabbe salat med bakt selleri, dill majones, granat eple, avokado krem
KR.169
M-E-SK-SEL- SEN-SU

Dagens hovedrett / Spør din servitør
KR.285

Torsk med karamellisert løkpure, stekte poteter, jordskokk-chips, rosenkål med bacon og kryddersaus
KR.295
E-M-SEL-SEN

Fillet av elg fra Nesbyen i Hallingdal med potetpure, rødbeter tartar, syltet tyttebær, ovnsbakte amedinepoteter og portvin saus 
KR.319
SEL-M-SEN

Vegetar pastarett: Økologisk pasta fra Girolomoni med kremet saus basert på sesongens sopp og parmesan
KR.169
HV-M-G-SO-SEL-SEN

Tapas tallerken / Bisaro spekeskinke, ost, pesto, fylte paprika, oliven, ost
KR.285
M-E-SEN-N-SU

Til den minste / Pasta tagliatelle, kje boller, tomatsaus
KR.150
N-M-HV

Sjokolade mousse med kokos is, mango couli, og saltet crumble chrunch
KR.149
N-M-HV

Dessert

SERVERES MELLOM
11:00 – 22:00

Utvalgte oster
KR.169
M-HV-HA-MA-V-N

2 kuler sorbe KR.110
N

2 kuler is KR.110
N

Sjokolade Bonnet med mandarinsorbe, pistasj og hvit sjokolade crumble, sponge kake og mango skiver
KR.149
N-M-HV

Multekrem med financier kake, syltet stjernefrukt
KR .169
SU-E-M-N-MA

Serveres kun fra 16:30
Svele med Brunost, kefir is, saltkaramell 
KR.149
G--M-L-E

Vinpakker

Vinpakke til 3 retters middag: kr 360,-   

Vinpakke til 5 retters middag: kr 555,-