Meny

Meny fra fredag, 17. april
Spør din servitør om allergier

Elg-burger fra Hallingdal, Amandine potetsalat, syltet løk, ost, chili majones, ramsløk majones, kapers         
G-M-E-SEN
KR.199

Italiensk Pasta med pesto, parmesan, Piccolo tomater og pinjekjernerGluten fritt alternativ
G-M-N
KR.189

Biff Burgundy av elg fra Hallingdal, potetpure, pepperrot og grønnsakschips
M-SUL-SEL
 KR.279

Rå Smak tortilla med pulled pork fra frittgående gris fra Kvitfjell, avokadokrem, hjemmelaget salsa og paprika
M-HV
KR.185

Mini Rå Smak Tapas / Ost, Bisaro portugisisk spekeskinke, kjeks og marmelade
M-E-SEN-N-SU
KR.109

5-retters meny KR.499 / Alle 5 rettene
4-retters meny KR.449 / forrett, kjøtt eller fisk, ost og dessert
3-retters meny KR.379 / forrett, kjøtt eller fisk, ost eller dessert

Andesalat med rødbeter, chevre ost, hjemmelaget hasselnøttmajones
M-E-HA

Ørret med pommes Anna, delikatesseløk, grønnsakschips, kaviar Beurre blanc
F-SK

Kjelår fra Hallingdal, pastinakkpure, mais, tomat, paprika og rødvin saus
SU-SEL-M

Utvalgte oster
M-HV-HA-MA-V-N

Havtornkake med vaniljesaus, nøtter-sjokolade crumble
E-N-M-G