Vintermeny 2021

I tillegg til menyen har vi smaksmenyen, hvor man kan velge mellom 3-, 4,- eller 5-retters. Smaksmenyen finner du nederst på denne siden.

Pris på smaksmenyen:

  • 5-retters: 699,-  Forrett, fisk og kjøtt, ost og dessert
  • 4-retters: 629,-  Forrett, fisk eller kjøtt, ost og dessert
  • 3-retters: 529,-  Forrett, fisk eller kjøtt, ost eller dessert

Prøv også våre vinpakker:

  • Vinpakke 3: 380,-
  • Vinpakke 4: 440,-
  • Vinpakke 5: 575,-

 

A la Carte

Meny

Elg tartar fra Hallingdal, trøffelolje, cognac, Pecorino 199,-
Kamskjell, med pastinakk og karripure, pastinakkchips og granateple
M-F-BL-SK
219,-
Gresskarsuppe med miso, tyttebærsirup og ristede frø
M
219,-
Rødbeterrisotto med pulled and, karamellisert løk og brente mandler
M
349,-
Stekt torskefilet med karamellisert rosenkål og demi-glace av fisk og stjerneanis
F-M
329,-

Elg ytrefillet, selleri og espresso pure, shiitaki sopp og madeirasaus
M-SUL

349,-
Vegetarisk karri med cashewnøtter, grønnsaker, kokosmelk og geitost
279,-
Rå Smak fiskesuppe, to typer fisk, fennikel salat
F-M-SK
F 149,-
H 229,-
Utvalge oster med syltede oliven, mandler, syltetøy og hjemmebakt brød
G-M-SEN-SEL-E
179,-
Tapas, ost, pesto, Bisaro spekeskinke, marmelade, kjeks (kan lages vegetar)
M-E-SEN-N-SU
259,-

 

Dessert

3 typer ost, kjeks, marmelade, nøtter
M-V-HV-Nøtter-MA
179,-
Multepavlova med puffende sukker og vaniljepisket krem 
M.GL
159,-
Petit four
HV-N-M
59,-

 

Smaksmeny

Forrett
Gresskarsuppe med miso, tyttebærsirup og ristede frø
M
 
179,-
 
   
Hovedrett
Stekt torskefilet med karamellistert rosenkål og demi-glace av fisk og stjerneanis
M-F

 
329,-

eller  
Rødbeterrisotto med pulled and, karamellisert løk og brente mandler
M
349,-
   
Dessert
Utvalgte oster med syltede oliven, mandler, syltetøy og hjemmebakt brød
M-V-HV-Nøtter-MA
 
179,-
eller  
Multepavlova med puffende sukker og vaniljepisket krem 
M-GL
159,-