Meny høst 2020

I tillegg til menyene på denne siden har vi smaksmenyen, hvor man kan velge mellom 3-, 4,- eller 5-retters. Smaksmenyen presenteres i spiseriet.

Pris på smaksmenyen:

  • 5-retters: 665,-
  • 4-retters: 595,-
  • 3-retters: 499,-

 

I tillegg anbefaler vi våre vinpakker:

  • Vinpakke 3: 360,-
  • Vinpakke 4: 419,-
  • Vinpakke 5: 555,-

 

FORRETT

Serveres fra 16:30

Kremet blomkålsuppe, Bisaro skinke chips, gresskarfrø, spinatpulver
M
179,-
Taskekrabbetoast, avokado, babyleaf salatblanding, dill
G-M-SK-E-SEN
189,-
Oksetartar, speket eggeplomme, ramsløk, delikatesseløk ogløkgele
E-SK-SEN-SEL
189,-
Stekt kjeribbe fra Hallingdal, Hitra Blåostedressing
M
169,-
Rå Smak Mini Tapas,
Bisaro portugisisk spekeskinke, ost, kjeks ogmarmelade

M-E-SEN-N-SU
119,-

 

DESSERT

Serveres fra 12:00

Valrhona sjokoladefondant, pistasjis, kirsebærvin kompott, sjokolade jord
G-M-SUL-E
159,-
Creme brulee, solbær sorbet, mandelcrumble, hasselnøtt praline, iskrem og ferske bær
G-M-E-HA
159,-
Utvalgte oster
M-HV-HA-MA-V-N
169,-
Petit four
HV-N-M
49,-
To kuler is / Kjøkkensjefs valg
M-N
79,-

 

HOVEDRETT

Serveres fra 16:30

Piggvar fra Lofoten, blomkålpuré, pastinakk, miks av gulrot, hummerskum
F-SK-SUL-M-SO-SUL
319,-
21 dagers tørrmodnet entrecôte av norsk storfe fra Hallingdal, selleripurre, miks av bønner, svart hvitløk og rødvinssaus
M-SUL-SEL
349,-
Vegetarburger, rødbet carpaccio, skogsopp, avokado, Provolone ost, ovnsbakt poteter med parmesan, salsa verde, hjemmelaget ketchup
M-SEN-HV-E
179,-
Tapas tallerken,
Bisaro spekeskinke, ost, pesto, fylte paprika, oliven

M-E-SEN-N-SU
259,-

 

LUNSJMENY

Serveres onsdag-søndag mellom kl. 12-16.
Mandag og tirsdag serveres middag fra kl. 15.

Dagens husmannskost
Spør din servitør om allergier
189,-
Rå Smak storfeburger fra Hallingdal, løk marmelade, avokado puré, Provolone ost, ovnsbakt potet med parmesan, salsa verde og skogsopp
G-M-SEN-SEL-E
199,-
Fiskesuppe med to typer fisk, blåskjell, ørretrogn, grønnsaker, urteolje, babyleaf salatblanding
G-SK-SES
189,-
Kremet blomkålsuppe, Bisaro skinke chips, gresskarfrø, spinatpulver
M
179,-
Taskekrabbetoast, avokado, babyleaf salatblanding, dill
G-M-SK-E-SEN
179,-
Kje ribbe fra Hallingdal, Hitra Blå blåmuggost dressing
M
169,-
Vegetar burger, rødbet tartar, skogsopp, avokado, Provolone ost, ovnsbakt poteter med parmesan, salsa verde, hjemmelaget ketchup
G-HV-SES-SEN
179,-
Salat med økologisk kylling fra Hardanger, chilimajones, Cherry tomat, avokadokrem, syltet løk, parmesan, bacon og urteolje
E-SEN-M
189,-
Miniburger til de minste
HV-M-E-N
119,- / 169,-
Ostetallerken
HV-M-G-HA-MA-V
129,-
Petit four
N-M-G
49,-
Creme brulee, solbær sorbet, mandelcrumble, hazelnut praline
G-M-E-HA
125,-