Vi synes at matlaging skal være enkelt og ukomplisert.

Med gode råvarer er det ingen kunst å lage et gourmetmåltid for selv den mest uerfarne kokk.

Vi ønsker å bidra med inspirasjon og matglede, og hjelper deg gjerne med å sette sammen et godt og sundt måltid til både hverdag og fest!

Osten vår

Vår rikholdig ostedisk tar mål av seg å tilby de aller beste norske ostene. Vi er hele tiden på jakt etter nyheter. Det vi ikke finner i Norge, suppleres med utvalgte oster fra utlandet.

Kjøttet vårt

I eget produksjonsanlegg, sørger vi for optimal mørning av kjøttet. Mørningsprosessen blir møysommelig overvåket. Kjøttet emballeres og legges på frys først etter at mørningen er over. Dette garanterer deg et mørt kjøtt og en helt Rå Smak! Vi tilbyr også noe av det best du finner av norsk spekemat supplert med vår egen import av spekemat fra Portugal. Vår vellagrede spekeskinke fra Bisaro av frittgående gris fôret på kastanjer, gir deg virkelig en spesiell smaksopplevelse.

Gaver

Mat er den perfekte gaven til den som «har alt». Rå Smak har blitt en stor og populær gavebutikk. Vi fornyer oss stadig med spennende produkter som vi vet faller i smak. Hos oss kan du få ferdiglagde gaver eller hjelp til å sette sammen den helt spesielle.