Ingunns Bakeri 

Gården Nordere Strand er 150 år gammel, og ligger flott til med utsyn over Strandafjorden i Ål i Hallingdal. Dagens eier, 4. generasjon, tok over i 1998 og startet økologisk jordbruk og gårdsbakeri. Etter utvidelse i 2005 ble bakeriet med utsalg flyttet til Ål sentrum. I dag produseres økologiske brød, kjeks og andre bakevarer med urkornet spelt, samt en del glutenfrie produkter. 

Av glutenfrie kaker har vi brownie, eplekake, fyrstekake og kanelkjeks. 

Det er mulig å forhåndsbestille spesielle brød som vi ikke har i butikken av flere glutenfrie brødtyper.

Vi får inn ferske produkter fra Ingunn hver torsdag morgen! 


 

Ingunns cookies.jpg
ingunns bakeri knekkebrød.jpg
ingunns havrekjeks.jpg
Ingunns sesamkjeks.jpg
Ingunns glutenfrie bakst.jpg
Ingunns esekielbrød.jpg